• img

Erdek Kampının Denizden Görünüşü

• img

Vakfımız

“Şeker Sanayii Mensupları Yardımlaşma Derneği – MERDER” adı altında faaliyet göstermekte iken 1.12.1986 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulun verdiği yetkiye dayanılarak TL. 50.000.000.- (Ellimilyon) lira tahsis edilmek suretiyle, Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Yürüker, Yönetim Kurulu Üyeleri Teoman Balamir, Hüseyin Canoğlu, Ergun Özkan, Şeref Akın, S. Aydın Kayabaş ve Yücel Kurtbay tarafından Medeni Kanun hükümleri uyarınca ve Vakıf Senedinde yazılı amaçlarla “ŞEKER SANAYİİ MENSUPLARI YARDIMLAŞMA VAKFI” adı ile kurulmuştur.

Yönetici Girişi
(Yönetici şifresi ile giriş yapabilirsiniz)

(Vakıf Üye No İle giriş yapabilirsiniz)

Yönetim Kurulumuz

• Dr. Selim YÜCEL

Vakıf Başkanı
  • E. Lami DUMLU

Mali Sekreter
  • Mesut SÖNMEZER

• Cengiz ÜNDER

• İlhan Özyurt

Üyelerimizin Vakıf Hakkındaki Düşünceleri

toplam biriken para

MÜRÜVVET BİLSEL

toplam biriken para

MÜRÜVVET BİLSEL

Üye

VAKIF ÜYELERİNE 2018 YILINDA YAPILMAKTA OLAN 775.00 TL EMEKLİLİK YARDIMI MİKTARININ 2019 YILINDA EN AZ YENİDEN DEĞERLEME ORANI (%23,73 ) DİKKATE ALINARAK YAPILMASINI ARZ EDERİZ.SAYGILARIMIZLA. HÜSEYİN SARISAÇ(ÜYE NO:15920) AHMET DOĞRUYOL (ÜYE NO:16743)

HÜSEYİN SARISAÇ

Yorum Ekleme

Şeker Sanayii Mensubları Yardımlaşma Vakfı Üye Yorum Ekleme

Yorum

Dilerseniz vakıf üye numaranız ile,

bizim hakkımızda yorum yapabilirsiniz.